Matematik

Hurtigt spørgsmål

27. august 2011 af anonym000

Hej
lad os reducerer noget tilfældigt, fx 4x-6x+34x= 32x
her kommet spørgsmålet så. Står det ikke et usynlig * mellem 32 og x i resultatet? altså 32*2

på forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. august 2011 af SuneChr

Man skriver normalt ikke gangetegn imellem koefficienter og den ubekendte.

    32x  er underforstået    32·x


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2011 af peter lind

Det er korrekt at der står et usynligt *  men det giver 32*x.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2011 af ramme2 (Slettet)

Jo det er rigtigt   4x = 4*x    og 32x =32*x

Der er kun variable og ingen konstanter i dit eksempel. Den situation giver facit  x=0


Brugbart svar (1)

Svar #4
27. august 2011 af SuneChr

# 3  sidste linje:   Nej, det er jo en reducering og ikke en ligning.   x skal ikke give noget hér.


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. august 2011 af ramme2 (Slettet)

OK jeg læste eksemplet som en ligning


Svar #6
27. august 2011 af anonym000

okay, tak folkens

- - -

...............


Skriv et svar til: Hurtigt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.