Matematik

Beregn stankræfterne S1 og S2

31. august 2011 af joeeey (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Aller

Jeg har vedhæftet opgave

hvordan skal jeg løse den ?

På forhånd TAK!


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2011 af mathon

               Ftyngde = m·g = (150 kg) · (9,82 m/s2) = 1473 N

               S1 = (1473 N) / sin(57º)

               S2 = (1473 N) / tan(57º)


Svar #2
01. september 2011 af joeeey (Slettet)

TAK!


Skriv et svar til: Beregn stankræfterne S1 og S2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.