Matematik

Linjer og vektorer

01. september 2011 af Nanna-Kyung (Slettet) - Niveau: A-niveau

Det her er en opgave til en blækregning jeg er igang med, omhandlende vektorer. 

Om vektorerne a og b er det givet at: 

x = 5a-3b

y = 2a+4b

hvor x = (-18,20)  og 

y = (-2,34) 

Beregn koordinaterne til a og b.  

Håber der er nogle der kan hjælpe mig, på forhånd tak  


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2011 af mathon

se

Vedhæftet fil:vektor-regning_26.doc

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2011 af mathon

rettelse
 

Vedhæftet fil:vektor-regning_26_x.doc

Svar #3
01. september 2011 af Nanna-Kyung (Slettet)

 Fantastisk, tak.! :D 


Skriv et svar til: Linjer og vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.