Matematik
Løsning til denne ligning HF august 2011
Hvordan løser man denne ligning fra HF tilvalg sygeeksamen 2011????
Dette må være en læreropgave!!!!!
Jeg synes den er umulig, så hjælp mig.
e^x=-3x+6x
Svar #1
09. september 2011 af Studieguruen (Slettet)
Hvis du indtaster ligningen på lommeregneren fås løsningerne
x = 0,619 ∨ x = 1,512
Svar #2
09. september 2011 af Andersen11 (Slettet)
Se denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1065216 , hvor opgaven er fri for tastefejl, og en kommentar er givet.
Svar #3
10. september 2011 af Studieguruen (Slettet)
.. Og det fremgår tydeligt i den vedlagte tråd i #2, at vi i stedet har at gøre med ligningen
ex = -3x2 + 6x ,
som så har løsningerne
x = 0,24 ∨ x = 1,09 .
Løsningerne er fundet ved brug af et CAS-værktøj.
Svar #4
10. september 2011 af Studieguruen (Slettet)
#0
Du finder så det afgrænsede areal ved
A = 0,24∫1,09 g(x) - f(x) dx
Skriv et svar til: Løsning til denne ligning HF august 2011
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
