Matematik

hjælp,hjælp - ligning

10. september 2011 af albaah (Slettet)

HJÆLP. HJÆLP.

en ligning på formen y-y0=a(x-x0) der går gennem punkterne (-3,10) og (4,-1)

a= -1(-10)/4-(-3)=-11/7=1,5

b= 10-(-1,5) * (-3)=5,5

y=1,5x + 5,5,

er det rigtigt--hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2011 af mathon

 

      ...du fik hjælp i
         https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1065611

 


Svar #2
10. september 2011 af albaah (Slettet)

har brug for noge´t mere hjælp. det var ik nok`?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2011 af mathon

 

         y - 10 = -(11/7)(x+3)

         y = -(11/7)x - (33/7) + (70/7)                 du må ikke afrunde midt i en udregning

         y = -(11/7)x + (37/7)

        

 


Svar #4
10. september 2011 af albaah (Slettet)

MEN HVOR HAR DU FÅET 70/7 FRA?

mange tak.

så siger den, at jeg skal skrive ligningen på formen ax+bc+c=0

-11x-7y+37= 0

er det rigtigt? ?

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. september 2011 af mathon

 

         Ja


Svar #6
10. september 2011 af albaah (Slettet)

sorry, men har et spørgsmål til.

den rette linje har ligningen 3x-2y-8=0

angiv derfter den hældning.

2y=3/2x - 8/2

y= 1.5x - 4

er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. september 2011 af mathon

      Ja


Skriv et svar til: hjælp,hjælp - ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.