Matematik

Beregning af fart

12. september 2011 af Rezwan9 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Der er dette spørgsmål jeg ikke forstår. Der står:

Det tager 10 sekunder for toget at køre en omgang med en bestemt fart. Og en omgang er: 143,4 cm. Hvorsan finder jeg ud af det? Pliiiz hjælp skal aflveres i morgen!


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2011 af mathon

 

              gennemsnitsfart = vejlængde / tid

              gennemsnitsfart = (1,434 m) / (10 s) = 0,1434 m/s


Svar #2
12. september 2011 af Rezwan9 (Slettet)

Takker! :)


Svar #3
12. september 2011 af Rezwan9 (Slettet)

betyder / dividere?


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. september 2011 af mathon

    Ja


Svar #5
12. september 2011 af Rezwan9 (Slettet)

Okay tak og jeg fik det så til 14.34 __ Hvad er det man regner i? Er det i sek. eller min.?


Skriv et svar til: Beregning af fart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.