Matematik

Beregning!!! HJÆLP!

12. september 2011 af Rezwan9 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Her er et par ledetråde:

                                  2005   2006

Antal togsæt:             1147    1338

Timer til afrensning:  10089   ____

A. Hvor mange timer blev i 2006 brugt til afrensning? Altså hvordan finder man ud af det?


Brugbart svar (2)

Svar #1
12. september 2011 af Sinz88 (Slettet)

Hvis man går ud fra at der afrenses ligeså meget pr togsæt i 2006, som der blev i 2005, så er regnestykket:

 

år 2005: 10089/1147 = 8,796

 

År 2006: 1338 * 8,796 = 11769 

:)


Svar #2
12. september 2011 af Rezwan9 (Slettet)

#1


Hvis man går ud fra at der afrenses ligeså meget pr togsæt i 2006, som der blev i 2005, så er regnestykket:

 

år 2005: 10089/1147 = 8,796

 

År 2006: 1338 * 8,796 = 11769 

:)

 

Nåårh ja tak! Ved ik helt hvad der sker for mig idag! :D Er helt O_o.


Skriv et svar til: Beregning!!! HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.