Fysik

Hjælp med udregning af energi ved bremsning

15. september 2011 af Jernaben (Slettet)

Mig og min ven vil meget gerne have hjælp til hvordan vi udregner dette, da vi har meget svært ved det. :)

Spørgsmål: Hvor meget energi er der i Kims bil når han bremser inden sammenstød??

bilens hastighed: 170km/t   

Person=120kg


Bil vejer= 930kg

bruger 1litter pr. omgang.

benzin brændværdi= 44Mj/kg

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Den kinetiske energi er Ekin = (1/2)·m·v2


Svar #2
16. september 2011 af Jernaben (Slettet)

Tak skal du have.

så må vi se om vi kan få det til at lykkes :P


Skriv et svar til: Hjælp med udregning af energi ved bremsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.