Matematik

Halveringskonstanten for eksponentielle udviklinger

19. september 2011 af asweetgirl (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa,

 

Jeg skal bestemme vha. cas halveringskonstanten af eksponentielle ligninger: og det kan jeg ikke helt huske, hvordan man gør.

eks.: f_1 (x) = 0.7 * 0.92^x

 

Håber der er nogle der kan. Skal bare lige have et lille  ''skub'' for at komme igang På forhånd tak (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2011 af mathon

  

                solve(0,5=0.92^x,x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2011 af Crazyguitarman (Slettet)

T1/2 = ln(1/2)/ln(a)


Svar #3
19. september 2011 af asweetgirl (Slettet)

Har jeg så fundet halveringskonstanten, eller skal jeg sætte det ind i formlen t½ = ln(½)  / ln (a) ?


Svar #4
19. september 2011 af asweetgirl (Slettet)

Jeg ved det nu. Mange tak


Skriv et svar til: Halveringskonstanten for eksponentielle udviklinger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.