Matematik

Gennemsnit

20. september 2011 af Lagarde (Slettet)

4+3-2+7

Gennemsnittet=12/4=3

Er det rigtigt?

Parallele linjer mødes aldrig,er det sandt?

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. september 2011 af placebo321 (Slettet)

Ja til begge


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. september 2011 af placebo321 (Slettet)

Du kan fx se, at

l: 2x+8

m: 2x+13

ingen fælles løsning har, da ligningen

2x+8 = 2x+13

ingen løsninger har

 


Svar #3
20. september 2011 af Lagarde (Slettet)

Tusind tak


Skriv et svar til: Gennemsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.