Kemi

pKa til bestemmelse af pH

22. september 2011 af Faka (Slettet)

Hej.

Jeg har en opgave der lyder således:

pKa værdierne for gruppe-III M3+ kationerne er:

Al3+ (aq) = 4,96

Ga3+ (aq) = 2,60

In3+ (aq) = 2,66

Tl3+ (aq) = 1,15

 

Jeg skal beregne pH i 0,10 M vandige opløsninger af disse kationer. Hvordan gør jeg det? Nogle hint?


Skriv et svar til: pKa til bestemmelse af pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.