Matematik

Matematik

25. september 2011 af LDKdk (Slettet)

hej er der en som kan vise mig hvordan jeg udregner denne opgave ?

en funktion f(x)=3x^2. man skal bestemme tangentens ligning i punktet x=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2011 af Chrystine (Slettet)

Du har allerede indlæg kørende om dette.

For eksempel https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1074958


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2011 af Knotz (Slettet)

Hvis vi skriver tangenten som y=ax+b, så er a lig f'(0) (altså hældningen i punktet) og b kan findes ved at indsætte punktet (0,f(0)) i tangentligning: f(0) = a*0 + b


Svar #3
25. september 2011 af LDKdk (Slettet)

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Så præsenterer du din fremgangsmåde og din løsning og fortsætter diskussionen i den oprindelige tråd i stedet for at oprette en ny.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.