Matematik

Nem differentialregning

28. september 2011 af Zkw37 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! Jeg har lidt problemer med opgaven, hvor der er markeret et kryds ud for.

Jeg forstår ikke hvad lim f(x) er, og hvordan jeg laver opgaven. Håber at der er nogen som kan hjælpe.

 

Opgaven er vedhæftet.

Vedhæftet fil: scan0010.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Aflæs funktionsværdierne for x = 2 og x = 3. De to funktioner, der ikke er defineret for x = 3, har stadig en grænseværdi for x gående mod 3.


Skriv et svar til: Nem differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.