Matematik

matrix - hjælp med at forstå opgave

29. september 2011 af hjæææælp (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Opgaven lyder: 

Løsningen er a2 = -2a1 + 03a3

write the indiciated column of 

A =

     1    -2     1    -1    -2
     2    -4     1     1     1
     3    -6     0     6     9

as a linear combination of the pivot Column of A 

75. a2

Løsningen er a2 = -2a1 + 03a3

 

hvordan kommer man frem til det? 

 


Skriv et svar til: matrix - hjælp med at forstå opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.