Matematik

Ligninger

29. september 2011 af nath0733 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der en der kan hjælpe mig med denne ligning:

4/x = 3/6

/ = Divideret

 

Hvis der er en der er sød at regne den for mig, ville det være skønt!
Så kan jeg gå ud fra den i de andre opgaver.

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

4/x = 3/6 <=> 4 = (3/6)x <=> 24 = 3x <=> x = 8


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.