Matematik

Trigonometri - hjælp ønskes hurtigt..

29. september 2011 af MarkkLarsen (Slettet)

Hey,

har en opgave jeg ikke kan løse, håber der nogen der kan hjælpe =)

Opgaven lyder på at man skal finde arealet af den vilkårlige trekant.

som oplysninger får man       a= 6,82m      b= 12,46m      B= 123,3 grader

Kan ikke finde nogle formler for hvordan man finder A, C og c       ud fra de oplysninger man bliver givet.

 

Hvad er formlen får at regne det ud???

har brug for at vide hvor jeg skal putte tallene ind, håber der nogen der vil skrive formlerne til mig så detaljeret som muligt.

På forhånd mange tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du har den samme opgave kørende i denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1077970 , hvor du har fået meget udførlig hjælp. Der er ingen grund til at starte en ny tråd med det samme spørgsmål. Gå tilbage til den oprindelige tråd og fortsæt diskussionen der.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2011 af mette48 (Slettet)

Du har fået al den hjælp du har brug for.

Hvis du forventer at vi løser opgaven for dig, er du gået forkert


Skriv et svar til: Trigonometri - hjælp ønskes hurtigt..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.