Matematik

Rente

08. oktober 2011 af simonlinn (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2011 af Walras

Skal du have hjælp til noget? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

Formuler et spørgsmål, hvis du ønsker lektiehjælp.


Svar #3
08. oktober 2011 af simonlinn (Slettet)

På en konto indsættes 5000kr. til en 4,5 % i rente p.a.
• Hvor meget står der på kontoen efter 7år?

Tak for hjælpen


Brugbart svar (1)

Svar #4
08. oktober 2011 af mathon

 

                            K7 = (5000 kr) · 1,0457


Svar #5
08. oktober 2011 af simonlinn (Slettet)

Okay, tak for hjælpen.. Har også problemer med denne her:

 

På en konto med en rentefod på 0,034, står der efter 10år 15.000kr.
• Hvor stort et beløb blev sat ind på kontoen?


Brugbart svar (1)

Svar #6
08. oktober 2011 af Walras

Benyt

K=K0(1+r)n,

hvor K er kapitalen efter fremskrivningen, K0 er kapitalen før fremskrivningen, r er renten p.a. og n er tiden målt i år.

Ved indsættelse finder du, at

K=5000*(1+0.045)7=6804,31 kr.

Det er i øvrigt en indlånsrente, jeg gerne vil modtage. 

#5 Du skal benytte samme formel, som angivet i dette indlæg. Indsæt og løs ligningen.


Brugbart svar (1)

Svar #7
08. oktober 2011 af mathon

 

                    Ko = (15000 kr) · 1,034-10

 


Svar #8
08. oktober 2011 af simonlinn (Slettet)

Nå okay, tusind tak :)


Skriv et svar til: Rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.