Fysik

udledning af formlen for kastetid...hjælp!!!

08. oktober 2011 af Lillozz (Slettet)

Er der nogen, der kan hjælpe mig med udledning af formlen for kastetid y= 1/2 *g*t^2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Gør dig den ulejlighed først at beskrive situationen og forudsætningerne, i stedet for blot at gætte på, at alle kan se, at det måske har noget at gøre med et frit fald i tyngdefeltet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2011 af mathon

 

                   y = 1/2 ·g·t2        t > 0

                   2y = g·t2

                   t2 = 2y/g               t > 0

                   t = √(2y/g) 


Svar #3
10. oktober 2011 af Lillozz (Slettet)

tak for hjælpen


Skriv et svar til: udledning af formlen for kastetid...hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.