Matematik

linje

09. oktober 2011 af thelight - Niveau: C-niveau

Hej

Er der nogle her som kan fortælle mig forskellen på en frstegradsligning og på linjens ligning ?

førstegrad = ax+b=c

linjens ligning = c=ax

men er det ikke det samme ? bare at b mangler ?

 

og hvis b er 0 i førstegrad så har man jo linjens ligning alligevel så....


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2011 af Daler92 (Slettet)

Jo, det er korrekt. Det betyder bare, at linjen skærer i (0,0).


Svar #2
09. oktober 2011 af thelight

men kan jeg så godt sige at linjens ligning og en førstegradsligning er det samme ? må man godt udtrykke det på den måde ? for jeg tænker bare at der må da være en grund til at de hedder to forskellige ting


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2011 af Daler92 (Slettet)

Det kan jo være et trick-spørgsmål. Jeg skal ikke kunne sige, om din lærer synes, at det er iorden at udtrykke sig sådan, men jeg ville umiddelbart sige god for den.


Svar #4
09. oktober 2011 af thelight

ok mange tak for din hjælp :)


Skriv et svar til: linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.