Matematik

Hjælp til ligninger.. :((

09. oktober 2011 af Natasha94 (Slettet)

Hvordan regner man de er ud?

8 = 104 / x

 4x i anden = 36

 



Brugbart svar (1)

Svar #1
09. oktober 2011 af Studieguruen (Slettet)

Man finder

8 = 104 / x  ⇔  x = 104 / 8 = 13 , og

4x2 = 36  ⇔  x = ±3


Skriv et svar til: Hjælp til ligninger.. :((

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.