Matematik

Beregn mrts

10. oktober 2011 af Haider7

En virksomhed producerer output på baggrund af produktionsfunktionen:
Q = K + L

Find MRTS


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2011 af Chrystine (Slettet)

Jeg tror, at der er brug for flere informationer.

Det her lyder mere som økonomi end matematik, men ellers forklar os hvad MRTS er.
Når du forklarer det, forstår du måske endda selv, hvad du skal gøre.


Svar #2
10. oktober 2011 af Haider7

Jeg har ikke problemer med at forstå hvad mrts er, det er bare at finde ændring af arbejdskraft i forhold til ændring i kapital MPL/MPK

En virksomhed producerer output på baggrund af produktionsfunktionen:
Q = K + L
hvor K er anvendelsen af kapital, og L er anvendelsen af arbejdskraft.
Virksomheden antages endvidere at have følgende totalomkostninger:
TC = wL + rK, hvor prisen på kapital er 10 (r = 10) og prisen på arbejdskraft er 5 (w=5).


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Chrystine mente i #1, at opgaven burde formuleres i forumet "Virksomhedsøkonomi" (VØ) i stedet for her i matematikforumet.


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

Jeg tror ikke du får meget hjælp, når duikke vil forklare hvad MRTS er for noget.

Der er ingen grund til at blive fornærmet fordi der er nogle, der gerne vil oplyses og måske derefter hjælpe dig.


Svar #5
10. oktober 2011 af Haider7

MRTS angiver jo i hvilket forhold to inputfaktorer (arbejdskraft og kapital) kan substituere hinanden, mens output holdes konstant..


Skriv et svar til: Beregn mrts

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.