Matematik

Lineær model - Hjælp

10. oktober 2011 af Bjarke005 (Slettet)

Hej alle :) 

jeg er tvivl om opgaven i den vedhæftet fil. 

jeg har regnet hældningekoefficienten; 

a = (y2-y1)/(x2-x1) = 3000 

 MEN hvad gør jeg så, for at finde b? 

- har noge tips/ gode råd??? 

 

Vh . Bjarke005 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

y=3000x+b    indsæt et af de kendte punkter i ligningen og isoler b


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. oktober 2011 af Rozim (Slettet)

b finder du ved at sige: 

y= a(x-x1) + y1 

(x1 og y1 har du,hvis du har fundet a, så det skulle ikke være et problem at finde b :)


Skriv et svar til: Lineær model - Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.