Matematik

projektion af linje på plaan

20. oktober 2011 af Ras111 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har 2 punkter som udgør en linje, den linje skal pjojiceres på et plan:

 

plan: 4,56x+10,05z-16,08=0

 

punkterne er:

 

p1= (1,425 ; 3,525 ; 0)

p2= (3,525 ; 1,425 ; 0)

 

r= p2-p1 = .....

 

Men hvordan fixer jeg det med pjojiceringen? en linje i 3d har vel ikke en normalvektor?????? : /


Svar #1
20. oktober 2011 af Ras111 (Slettet)

no1?:)


Skriv et svar til: projektion af linje på plaan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.