Matematik

sin, cos, eller tan

20. oktober 2011 af Aleynaa

Hej allesammen jeg har en opgave som er vedhæftet.. Jeg er lidt usikker omkring opgaven vi kender A=37 og afstanden |AC|= 1,2km skal jeg benytte formlen CosA=b/c

Jeg skal finde ud af lille c

c=1,2km * cos37

 

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2011 af PeterValberg

I følge det billede, du har uploaded skal du finde |BC| og dertil er det lettest at bruge tangens med de givne oplysninger

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
20. oktober 2011 af Aleynaa

men det er jo kystlinjen og det er A


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

BC er lille a, da BC er siden, der ligger over for vinkel A .


Svar #4
20. oktober 2011 af Aleynaa

TanB= b/a,

skal jeg benytte mig til denne formel


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Snarere formlen tan(A) = a/b . Det er jo vinkel A, der er kendt.


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

TanA=a/c


Svar #7
20. oktober 2011 af Aleynaa

tan(A) = a/b

a= 1.2km * tan37


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6 -- I denne opgave er c hypotenusen, så det er tan(A) = a/b .

#7 -- Ja, det er korrekt.


Svar #9
20. oktober 2011 af Aleynaa

Jaa mangemange tak:D opretter en ny tråd til den anden opgave


Brugbart svar (0)

Svar #10
20. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#9

Helt fint.


Skriv et svar til: sin, cos, eller tan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.