Matematik

Matematiske tegn!

22. oktober 2011 af nini66 (Slettet)

Hej!

Hvordan kan man finde en kvadratrodstegn, når man ikke kan finde den under symbol ? Er det dette tegn:^ (hvis ikke, hvad er dette for et tegn så? )

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2011 af peter lind

^ er et potenstegn men du kan få kvadratrod ved at bruge ^½ eller endnu nemmere a½ = kvadratroden af a. Hvor har du søgt ? er det i et tekstbehandlingsprogram ? I de fleste kan du finde dem under specielle tegn eller matematiske tegn. Du kan også nogle steder finde den ved at skifte skriftype til matematiske tegn. De fleste tekstprogrammer har også en formel del, hvor du kan skrive formler ind. Herunder kan man bruge forskellige matematiske tegn


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. oktober 2011 af Anxyous (Slettet)

Alternativt burde du kunne kopiere herfra: √


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. oktober 2011 af IsaacN (Slettet)

Hvis det er i et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word eller Open Office, så kan du meget let lave et 'kvadratrodstegn' ved at bruge den indbyggede equation/formel editor.


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. oktober 2011 af AskTheAfghan

√a = a1/2                          m√an = an/m


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. oktober 2011 af PeterValberg

du kan vel altid "bare" skrive sqrt(udtryk) for "squareroot"

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. oktober 2011 af peter lind

eller kvrod()


Svar #7
24. oktober 2011 af nini66 (Slettet)

Tak for de hjælpen Allesammen


Skriv et svar til: Matematiske tegn!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.