Matematik

Sum, differens og produktfunktion

24. oktober 2011 af KhMo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey guyss

 

Er der en her der kan hjælpe mig med at rengne det her ud (:

f(x) = 6 x + 3  

g(x) = 5x – 3

 

Bestem: f(x) + g(x), f(x) – g(x), g(x) – f(x),
f(x) · g(x), f(x) · f(x)

 

 

Pleas please hjælp mig :)

 

takker på forhånd!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Brug definitionerne for sum, differens, og produkt af funktioner

f(x) + g(x) = 6x + 3 + 5x - 3 = ....

reducer nu selv videre, og prøv de andre kombinationer.


Svar #2
24. oktober 2011 af KhMo (Slettet)

Jeg takker her fra! men ikke for at være utaknemmelig kan du så ikke reducere det for mig dude? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det burde du da være i stand til selv. Reducer leddene med x for sig, og konstanter for sig.


Svar #4
24. oktober 2011 af KhMo (Slettet)

Kan du ikke bare hjælpe mig med den første så skal jeg nok lave resten.


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Prøv nu selv, og så vis dit resultat her.


Svar #6
24. oktober 2011 af KhMo (Slettet)

f(x) + g(x) = 6x + 3 + 5x - 3 =  11x+0?

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6

Ja, det er korrekt. Leddet +0 kan helt udelades.


Svar #8
24. oktober 2011 af KhMo (Slettet)

Jeg siger tusind tak for hjælpen herre.


Skriv et svar til: Sum, differens og produktfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.