Fysik

ZOMBIFICERING! Formler.

27. oktober 2011 af Sineu (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej med jer,

kan nogle af jer løse denne opgave? Det er en "modgift" til "zombieficering" vi arbejder på i forbindelse med halloween. Dette er opgaven:

Mine foreløbe forsøg på udvikling af en modgift:

Formel 1.) Hij = hij * p * g + p0

Formel 2.) hijj = Vij / dx*dy

Formel 3.) Pij = hij p*g + p0 + Eij.

Hij = statisk tryk i hjernen ved position i,j

p = ændring af højre side af hjernen

g = acceleration

p0 = atmosfærisk tryk

hij = zombificering i,j

Vij = partiklerness volumen

Eij = ekstern tryk

Pij = gradvis lammelse

Kan nogen forklare mig formel 1, 2, 3, og hvad de egentligt gør? Kan I forklare dem i relation til zombificeringen af goSupermodel?
Jeg vil meget gerne modtage jeres bud på, hvordan denne formel kan gøres endnu mere præcis.

Håber meget i vil hjælp mig.

xoxo


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det er samme opgave, som du har kørende i denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1092292 . Der er ingen grund til at starte en ny tråd med den samme opgave.


Skriv et svar til: ZOMBIFICERING! Formler.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.