Fysik

s = v*t

06. november 2011 af Px (Slettet)

, s = v*t er dette ikke formlen for newtons 1 lov er lidt i tvivl da jeg ikke kan finde den når jeg læser om den 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2011 af peter lind

Det er det ikke


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2011 af Anxyous (Slettet)

Det er en stedfunktion. Positionen s gives ved hastigheden v gange tiden t.


Skriv et svar til: s = v*t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.