Dansk

Hvad betyder.

07. november 2011 af anonyme1 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvad betyder følgende:

 

Import:

 

Eksport:


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Import = indførsel.

Eksport = udførsel.


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. november 2011 af YoungSlowy (Slettet)

At importere = at købe varer fra udlandet og køre det hjem til Danmark, eksempelvis.

At eksportere = at sælge varer/produkter til udlandet, eksempelvis.


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. november 2011 af Stygotius (Slettet)

Man kan ikke nære sig for at nævne hvad den tidligere præsident George W. Bush sagde:

"Most of our export goes abroad"

Det er jo svært at benægte.


Skriv et svar til: Hvad betyder.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.