Matematik

jeg har lige brug for lidt hjælp :)

10. november 2011 af pigen001 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Forventede indtægter:

entréintægt pr. forstelling: 300 tilskure, der hver betaler 20 kr

sagl af

slik: 30.000 kr

lodsedler: 7.000 kr

musik cd´ er: 200 stk. á 50 kr

tildskud fra komunnen: 25.000 kr

 

Hvor stor er den forventede entréintægt dor de 10 forstillinger?

 

Min svar er:

1 forstilling= 300 tilskure = 20 kr per person

10 forstillinger= 300 * 10 = 3000

3000 * 20 = 60000

Er det regnet rigtigt?

hvis ikke, så ville jeg gerne have hjælp til opgaven :)

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2011 af Stuttelutten (Slettet)

Det ser rigtigt ud :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2011 af Hijsa

Men hvad så med de 25.000 i tilskud fra kommunen?


Svar #3
10. november 2011 af pigen001 (Slettet)

øhh, det ved jeg ikke :O

Ville du hjælpe?

Hvad skal jeg gøre for at regne det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. november 2011 af Stuttelutten (Slettet)

Der blev jo kun spurgt til entréindtægten


Svar #5
10. november 2011 af pigen001 (Slettet)

ja :)

Jeg skal først brug det med tilskud osv. i næste opgave :)

og ved heller ikk hvad jeg skal der:O

 


Skriv et svar til: jeg har lige brug for lidt hjælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.