Matematik

Bestem k når arealet er kendt

10. november 2011 af Woodfarmer (Slettet) - Niveau: B-niveau
Ud fra funktionen: f(x) = 8 - 0,5x^2 Skal jeg bestemme k, hvor: Det bestemte integral {k, -k}f(x)dx = 40 Ved at prøve mig frem kan jeg finde frem til at k = 2,5, men der må være en måde at udregne det på?

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2011 af PeterValberg

hvorfor har du oprettet dette indlæg fem gange ???
 

du skal løse ligningen:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2011 af kiiliikii (Slettet)


Svar #3
10. november 2011 af Woodfarmer (Slettet)

Tak for hjælpen

Der var nogle problemer, da jeg prøvede at oprette spørgsmålet via min smart-phone.

Det endte så med at den oprettede alt for mange.


Skriv et svar til: Bestem k når arealet er kendt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.