Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Prisfastsættelse hvor virksomheden er alene på markedet.

11. november 2011 af Julie11 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Opgaven er:

Find TC, TVC, TFC, ATC, AVC, AFC og MC, og illustrér og forklar sammenhængene mellem dem.

 

Jeg har TC:

TC = 150 + 50Q – 3Q2 + 0,5Q3

Og jeg har fundet de andre,

TVC = 50Q – 3Q2 + 0,5Q3
TFC = 150
ATC = TC/Q = (150+50Q-3Q^2+0,5Q^3)/Q = 150/Q + 50 – 3Q + 0,5Q2
AVC = 50 – 3Q + 0,5Q2
AFC = 150/Q
MC = 50 – 6Q + 1,5Q2

 

Men, skal man illustrere dem alle sammen i sammen koordinatsystem, og hvordan forklarer man sammenhængen?


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. november 2011 af Walras


Skriv et svar til: Prisfastsættelse hvor virksomheden er alene på markedet.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.