Matematik

Radius

15. november 2011 af Babucha (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle sammen, 

Jeg har matematikaflevering for til i morgen, men jeg er lige løbet ind i en træls opgave, jeg håber meget, at I vil hjælpe mig. 

Jeg skriver opgaven her: 

Golfbolden har en radius på 21,5 mm og er pakket i kasser med tre bolde i hver. 
Angiv målene på en kasse, der netop kan rumme tre bolde. 

Forslag: 
21,5*2= 43 mm = 4,3 cm (diameter) 
43*3= 129mm = 12,9 cm 
12,9+4,3= 17,2 cm. 

4,3 = Bredden 

17,2 = Længden

Areal = 12,9*4,3 = 221,88 

Er det rigtigt, eller er jeg helt forkert på den? 

Håber meget I vil hjælpe mig. 

Mange tak på forhånd! (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

En mulig kasse har målene

Bredde: 4,3cm

Længde: 12,9cm

Højde: 4,3cm


Skriv et svar til: Radius

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.