Matematik

ligning

19. november 2011 af amalienilsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

WHAT???? TOTAL BLANK PÅ DET HER!!

HELP, HELP, HELP MEEEEEE

 

En eksponentiel udvikling f(x)=b·a^xvokser med 14% pr. x-enhed.
Bestem grundtallet a. Hvor mange procent vokser y når x vokser med 5?

Håber i vil hjælpe mig!


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2011 af fosfor (Slettet)

14% voksende vil sige at r er 0,14 i formlen:

a=r+1

Den procentvise forøgelse når x vokser med 5 bestemmes som

rΔx=5 = a5-1


Svar #2
19. november 2011 af amalienilsen (Slettet)

Vil det så sige at den hedder 

1.145-1 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2011 af Dyrholmm (Slettet)


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.