Matematik

hvordan er det nu man deler...?

19. november 2011 af FagNoel (Slettet)

722 : 6 = ? er der nogen der vil hjælpe mig.  p.s jeg går i 6 kl. ºωº


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2011 af LuckyFoul (Slettet)

Det første er at finde det nemmeste..

722 : 6 vi lægger lige 122 til side..

600 : 6 = 100

så har du 122 tilbage

60 : 6 = 10

60 : 6 = 10

Så har du 2 tilbage..

men det skal lige lægges sammen..

100+10+10=120

120 og 2/6

...................................................................................


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2011 af hanjohnson

Se her på video hvor det forklares på www.FriViden.dk:

http://www.youtube.com/watch?v=ZACs0BKZs8E&feature=player_embedded


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2011 af PeterValberg

#1 brøken kan forkortes, så resultatet bliver:   1201/3

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: hvordan er det nu man deler...?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.