Fysik

fra kg til n

20. november 2011 af thelight - Niveau: 10. klasse

Hej hvis jeg skal bruge Newton (kraft) og jeg har kg istedet for hvordan skal jeg så omregne det ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2011 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. november 2011 af Studieguruen (Slettet)

Benyt, at

F = m·g , 

hvor g = 9,8m/s2 .


Svar #3
20. november 2011 af thelight

så hvis jeg havde 12 kg så er N = 12*9,8 ?


Brugbart svar (1)

Svar #4
20. november 2011 af Studieguruen (Slettet)

#3

Ja, lige nøjagtigt.


Svar #5
20. november 2011 af thelight

ok mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: fra kg til n

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.