Fysik

Formel - isolering

22. november 2011 af MajaSchousboe (Slettet) - Niveau: C-niveau

Godeftermiddag :) 

Jeg har denne formel, som jeg sidder og kæmper med :) 

Det er sådan, at jeg skal have isoleret ΔT, i følgende formel:

ΔE=m*c*ΔT 

 

Håber virkelig i vil hjælpe mig :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2011 af Jerslev (Slettet)

#0: Divider med m*c på hver side.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2011 af PSfysik (Slettet)

Som Jerslev skriver:

ΔE=m*c*ΔT

Divider med m*c på begge sider:

ΔE/(m*c)=m*c*ΔT/(m*c)

På højresiden går m*c ud med m*c, da de både er i tælleren og nævneren, altså ΔE/(m*c)=ΔT


Skriv et svar til: Formel - isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.