Matematik

Find fremskrivningsfaktoren

04. december 2011 af 171294 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har svært ved at finde ud af hvad fremskrivningsfaktoren er.
Min opgave lyder sådan:

Angiv for hvert af følgende sammenhænge fremskrivningsfaktoren, vækstraten og vækstprocenten:
Y1=2*1,1^x

Y2=5,2*1,09^x

Y3=1,5*o,98^x

Nogle der kan hjælpe mig??


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2011 af peter lind

Definitionen må stå i din bog. Ellers kan du se http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/rente.html#fremskriv


Skriv et svar til: Find fremskrivningsfaktoren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.