Kemi

P=M/V bestemmelse af massefylde????

05. december 2011 af 98 (Slettet) - Niveau: C-niveau

kan man godt sige at p=m/v er bestemmelsen af en massefylde i en opløsning????


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. december 2011 af vejgeh (Slettet)

Hvis du med p mener ρ, altså det græske bogstav rho, så ja. Det er sådan set definitionen på massefylde.


Skriv et svar til: P=M/V bestemmelse af massefylde????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.