Fysik

Enheder

05. december 2011 af SupermandxD (Slettet)

Hej

 

Jeg er igang med at regne en opgave, og jeg får enhederne til at være kg/km^3. Hvordan laver jeg det om til g/cm^3


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at 1kg = 103g og at 1km = 103m = 105cm .


Skriv et svar til: Enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.