Matematik

ligning HJÆÆÆÆLP

07. december 2011 af pupu (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

jeg har bruge for hjælp til de her komplekse ligninger....HJÆÆÆÆÆÆÆLP. har slette ikke forstand på Komplekse tal....

1) Z2= -7+24


2) Z4=-64


3) Z2+(4-4·i)·z+(-9+32·i)=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Der er ingen grund til at starte en ny tråd, når du har opgaven kørende i denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1116512 , hvor der er startet en diskussion. Gå tilbage til den oprindelige tråd og fortsæt diskussionen der.


Skriv et svar til: ligning HJÆÆÆÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.