Matematik

Import og eksport af BNP

16. december 2011 af Pernille6 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

Hvordan udregner man et lands import og eksport af bruttonationalproduktet?

I 1985 var et lands BNP 89,4 milliarder dollars. Landets eksport lå på 30283 millioner dollars samt en import på 31136 millioner dollars

Håber i kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2011 af nielsenHTX

BNP i mio er 89400

hvor mange procent af BNP udgør im-og eksport:

eksport=   (30283/89400)*100=?%

import=     (31136/89400)*100=?%


Skriv et svar til: Import og eksport af BNP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.