Matematik

forkort bogstavsudtryk

17. december 2011 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg er helt blank, er der en der detaljeret kan forkalre mig, hvordan man løser de vedhæftede opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2011 af Radamel (Slettet)

a)

2,5 · a^-2 · b^-1 · c^2

b)

1/7x · y^2 · z^-1


Svar #2
17. december 2011 af cecilied34 (Slettet)

hvordan gør du det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2011 af mette48 (Slettet)

(10*a2*b*c3) / (4a4*b2*c)   forkorter tal med tal, a-er med a-er, b med b og c med c

10/4 * a2/a4 * b/b2 * c3/c =                                            an/am = an-m

5/2* 1/a4-2 * 1/b2-1 * c3-1/1 =

5/2* 1/a2 * 1/b * c2/1 =

(5*c2) / (2*a2*b)

 


Skriv et svar til: forkort bogstavsudtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.