Matematik

gennemsnits fart i km/t

08. januar 2012 af theztereo (Slettet) - Niveau: 8. klasse

HEJ ALLESAMMEN

jeg skal lige bruge noget hjælp

 

opgaven lyder sådan her:

Henrik cyklede 12 km på 45 min. hans gennemsnitsfart var ?

man skal regne det ud til KM/T. 

tak på forhånd..


Brugbart svar (2)

Svar #1
08. januar 2012 af placebo321 (Slettet)

Omregning af minutter til timer:

45 min / 60 min/t = 3/4 t = 0,75 t

Farten:

v = 12 km / 3/4 t = 48/3 km/t = 16 km/t


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2012 af YoungSlowy (Slettet)

Eller:

(12 / 45) * 60 = 16 km/t


Skriv et svar til: gennemsnits fart i km/t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.