Matematik

0,35+3,1 =3,45 metode til at skrive den op?

10. januar 2012 af annahansen2 (Slettet)

0,35+3,1 =3,45 metode til at skrive den op? Altså mellemregning

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2012 af SuneChr

For alle additions - og subtraktionsopgaver gælder:  komma under komma.


Svar #2
10. januar 2012 af annahansen2 (Slettet)

Så den kan skrives op sådan her: ? 

   0,35

+

   3,1

Men hvordan kan man så vise at man har regnet den..?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2012 af Hayo (Slettet)

Du laver en linje under 3,1, hvor du skriver resultatet


Brugbart svar (1)

Svar #4
10. januar 2012 af SuneChr

Komma under komma. Også i facit.

Læg tallene sammen, og sæt da kommaet i facit, hvor det rettelig hører hjemme.


Svar #5
10. januar 2012 af annahansen2 (Slettet)

Så når man er til prøve og skal skrive sin mellem regning kan man godt nøjes med dette jeg skrev i svar #2 og med en streg nedenunder 3,1. HVor jeg så skriver facit


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. januar 2012 af davidsh (Slettet)

Umiddelbart sagtens. Der er ikke rigtig flere mellemregninger..


Skriv et svar til: 0,35+3,1 =3,45 metode til at skrive den op?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.