Matematik

Udregning af koordinater

13. januar 2012 af CloudNine (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Sidder med en opgave, hvor jeg skal beregne koordinaterne til (Vektor AB+vektor BA)/(vektor AB). Hvordan skal det helt præcist gøres?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det giver ingen, som det er skrevet. Man kan ikke dividere med en vektor. Men det ser ud til, at man kan benytte, at

AB = -BA


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Til #1

Jeg mente, at formuleringen i #0 ikke giver nogen mening, som det er skrevet.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2012 af SuneChr

# 0         Skulle der ikke have stået        (AB + BA) / |AB| ?             (Understregning som en vektor).

Så har vi:     AB / |AB|    +    BA / |AB|      =     AB / |AB|    -    AB / |AB|    =    0


Svar #4
17. januar 2012 af CloudNine (Slettet)

Det er sikkert der, den er smuttet for mig. Kunne heller ikke lige få det til at gå op.

Tak for svarene :)

 


Skriv et svar til: Udregning af koordinater

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.