Matematik

Hvordan finder jeg sidelængde CE

15. januar 2012 af madsfck (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen

 

Er der nogen der kan hjælpe mig med hvordan jeg finder CE i den vedhæftede figur?

Vedhæftet fil: AC.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2012 af mathon

      bug cosrelationen til vinkelberegning
      i trekant ADE

                
og
      sinusrelationen til sideberegning                        


Svar #2
15. januar 2012 af madsfck (Slettet)

tak ;)

 


Svar #3
15. januar 2012 af madsfck (Slettet)

for at man kan regne vinkler ud i trekant ADE skal jeg jo kende alle sidelængder og det gør jeg jo ikke ? hvad gør man så...


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. januar 2012 af Amalie001 (Slettet)

jeg vil gøre det på den her måde.

a2 + b2 = c2

112 + 112=c2

121+121= 242

kvatratrodet af 242 er 15,55 = 15,5

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. januar 2012 af Amalie001 (Slettet)

altså hvis jeg skulle finde længden på CE


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. januar 2012 af nielsenHTX

#4

trekant CDE er ikke vinkel ret.


Svar #7
15. januar 2012 af madsfck (Slettet)

nemlig, det er en vilkårlig trekant :)


Svar #8
15. januar 2012 af madsfck (Slettet)

Vinkel BAD er 60 grader, men den er jo delt :(


Svar #9
15. januar 2012 af madsfck (Slettet)

har stadig brug for hjælp:)


Brugbart svar (0)

Svar #10
16. januar 2012 af mathon

    i øvrigt er
                       |AC| = 22,6053


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg sidelængde CE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.