Matematik

areal og omkreds

15. januar 2012 af theztereo (Slettet) - Niveau: 8. klasse

HEJ ALLESAMMEN 

jeg skal lige have noget hjælp 

jeg kan ikke huske hvordan man regner 

et areal ud af et rektangel

og omkreds af et rektangel

 

TAK PÅ FORHÅND


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2012 af placebo321 (Slettet)

areal:

A = l*b

omskreds:

O = 2(l+b)

hvor

l = længde og b = bredde


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2012 af Goldstonee (Slettet)

Du kan også bruge din formelsamling, hvis i har/får sådan en på din skole.


Skriv et svar til: areal og omkreds

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.