Matematik

Er dette rigtigt?

18. januar 2012 af Supercalifragilistic (Slettet)

A*e-1/2*1 + 1*B*e-1/2*t --> e-1/2 ´*(A+B) = 1 --> A+B = e-1/2   ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. januar 2012 af Jerslev (Slettet)

#0: Nej. Du har ikke nogen lighed i første udtryk, så derfor kan du ikke flytte rundt på leddene.


Svar #2
18. januar 2012 af Supercalifragilistic (Slettet)

Er følgende rigtigt differentieret:

y(t) = A*e(-1/2)*t  + t * B * e(-1/2)*t

y'(t) = -1/2*A * e(-1/2)*t -1/2 * t * B * e(-1/2)*t ?

 

Jeg skal finde y'(1) = 0

y'(t) = -1/2*A * e(-1/2)*1 -1/2 * 1 * B * e(-1/2)*1= 0

Jeg ved ikke hvordan jeg løser A og B.

 

 

 


Svar #3
18. januar 2012 af Supercalifragilistic (Slettet)

#1 Hov, jeg har skrevet det forkerte ind.

Sådan:

y(1) = 1 = A*e(-1/2)*1 + 1*B*e(-1/2)*1 = 1 --> e(-1/2)*1*(A+B) = 1 --> A+B = e-1/2


Skriv et svar til: Er dette rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.