Matematik
Hvad betyder antalsparameter?
Jeg skal løse en opgave i matematik: "En binominalfordelt stokastisk variabel X har antalsparameter n=6 og sandsynlighedsparameter (primærsandsynlighed) p=0,40
a. udfyld et skema med sandsynlighedsfordelingen for X"
nogen der kan hjælpe?
Svar #1
18. januar 2012 af SuneChr
Du skal benytte q=0∑6 K6,q·0,4q·0,6(6-q) = 1
Find værdien af hvert led for de respektive 0 ≤ q ≤ 6 .
Svar #3
18. januar 2012 af SuneChr
# 2 Ja, det kan det godt. Men som det står i # 1, skulle det være helt klart.
Som det ofte er tilfældet her på portalen, udsender spørgeren uklare signaler fra antennen: Folkeskole (3.år) - 14 år,
niveau B ........... ? Hvilket niveau skal vi da respondere på, når vi gerne vil svare?
Når du spørger om dét, du gør her, kan terminologien i # 1 ikke være fremmed for dig.
Skriv et svar til: Hvad betyder antalsparameter?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
